طرز تهیه آش بلغور؛ غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه آش بلغور؛ غذای سنتی ایرانی

آش بلغور یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً در فصل زمستان یا در مراسم خاص تهیه می‌شود. این آش دارای خواص غذایی بسیاری است و به دلیل استفاده از مواد اولیه مغذی، به‌خصوص در مناطق سردسیر، بسیار محبوب است.

کد خبر : ۲۰۱۸۲۷
بازدید : ۱۵۵۰۲

ما در این مطلب طرز تهیه و مواد لازم آش بلغور را برای شما آوردیم.

68_11zon

مواد لازم:

بلغور گندم: ۲ لیوان
نخود: ۱ لیوان (از شب قبل خیسانده شود)
لوبیا چیتی: ۱ لیوان (از شب قبل خیسانده شود)
عدس: ۱ لیوان
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شوید): ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
سیر: ۴ حبه
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

69_11zon

طرز تهیه آش بلغور:

نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل بخیسانید. بلغور گندم را نیز شست و بگذارید تا کمی خیس بخورد.

نخود و لوبیا چیتی را به‌طور جداگانه با آب به مدت ۱ ساعت بپزید تا نیم‌پز شوند. سپس عدس را به آن اضافه کنید و اجازه دهید همه حبوبات با هم بپزند

پیازها را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس سیرهای خرد شد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. زردچوبه را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

بلغور گندم را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس حبوبات پخته شد را به قابلمه اضافه کنید. حالا سبزی‌های خرد شده را نیز اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید

آب به مقدار کافی به قابلمه اضافه کنید و آش را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد به‌خوبی پخت و جا بیفتد. هر از چند گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

در مرحله نهایی نعناع خشک را در مقداری روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. همچنین نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آش اضافه کنید.

آش بلغور را با نعناع داغ و در صورت تمایل با کشک سرو کنید.

این آش یک غذای کامل و مغذی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی گرم و مفید در روزهای سرد سال مصرف شود. از لذت بردن از این غذای خوشمزه ایرانی لذت ببرید!

منبع: بانو زی

۲۶
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید