(ویدئو) نحوه پخت سبزی فسنجان محلی و اصیل به روش مادربزرگ گیلانی
![(ویدئو) نحوه پخت سبزی فسنجان محلی و اصیل به روش مادربزرگ گیلانی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/JBNjxrWQJNA6/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT10JOAmJmUT8-hFKho0LEg/22_11zon.jpg)
در این ویدئو یک مادر بزرگ گیلانی با مواد اولیه شامل: 150 گرم گردو، مخلوط سبزیهای معطر 300 گرم، دانه انار ترش 30 گرم، رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری، پیاز 2 عدد بزرگ، گوجهفرنگی 2 عدد متوسط، گوشت گوساله 300 گرم چرخ شده، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری، زردچوبه 2 قاشق چایخوری، نمک 4 قاشق چایخوری و سبزیها: واران بو، چوچاق، برگ سیر، نعنا، کوتکوتو، جعفری و گشنیز این سبزی فسنجان محلی را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۰۲۸
بازدید :
۷۵۸۳
۳۲