(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان
![(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/AyYND9wxtcIy/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjTiQ1raxGI27IT0wKAXz7-5/14_11zon.jpg)
در این ویدئو یک بانوی اهل گیلان با مواد اولیه شامل: یک عدد اردک متوسط، 500 گرم گردو، 2 عدد پیاز، 3 قاشق غذاخوری رب انار، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 5 لیوان آب جوش، پودر زردچوبه، پودر فلفل سیاه و نمک به میزان لازم این فسنجان را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۴۲۲
بازدید :
۹۹۵۸
۵۸