(ویدئو) پخت واویشکا با دل و جگر به روش یک بانوی روستایی مشهور گیلانی
![(ویدئو) پخت واویشکا با دل و جگر به روش یک بانوی روستایی مشهور گیلانی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/IUDGseJD1NiG/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSztPnxfFM_H54xv5-S72pB/15_11zon.jpg)
در این ویدئو یک بانوی روستایی مشهور گیلانی را خواهید دید که با مواد اولیه شامل: 300 گرم دنبه، 5 عدد پیاز، 2 عدد جگر سفید بره، 2 عدد قلوه بره، یک عدد دل بره، جگر بره، 7 حبه سیر، 4 عدد گوجه فرنگی پودر زردچوبه، پودر فلفل چیلی، پودر فلفل سیاه، پودر دارچین و نمک به میزان لازم این واویشکای خوشمزه و سنتی را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۷۹۳
بازدید :
۸۵۵
۲۰