(ویدئو) فرآیند درست کردن یک پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه
![(ویدئو) فرآیند درست کردن یک پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/WHcMSOyawsnW/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjQjcNy1Ln6zTZ1rph2TD1Jp/20_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز ماهر ایتالیایی با مواد اولیه شامل: 250 گرم پاستا، پیاز 1 عدد، 350 گرم گوشت چرخ کرده گاو، 100 میلی لیتر (نصف فنجان) خامه، 1 حبه سیر، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، فلفل چیلی 1 عدد و برای پستو: ریحان، 25 گرم آجیل کاج، 30 گرم پنیر پارمزان، 1 حبه سیر، روغن زیتون و نمک، فلفل این پاستا را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۵۷۹۳
بازدید :
۶۵۹
۷