(ویدئو) نحوه پخت نان باگت فرانسوی در خانه با 300 گرم آرد
![(ویدئو) نحوه پخت نان باگت فرانسوی در خانه با 300 گرم آرد](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/Byv8jIOVxcQJ/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjRVFMOfbTEjhM-hFKho0LEg/9_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز اهل سنگاپور با مواد اولیه شامل: 300 گرم آرد نان، 250 گرم آب،2/5 گرم نمک و 1/5 گرم مخمر این نان را درست می کند. باگت (فرانسوی: Baguette) نان باریک پهن فرانسوی است[۱] که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک (خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده) پخته میشود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است
کد خبر :
۲۱۲۳۱۸
بازدید :
۱۳۷
۰