(ویدئو) پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟
پنیر پارمیجانو (که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمزان نیز گفته میشود) پنیری ایتالیایی است که از ۲۲ تا ۲۴ کیلو شیر گاو تهیه میشود و ساختن آن ۸ ماه زمان میبرد. پنیر پارمیجانوی نرسیده بهعنوان پیشغذا (اُردُور) مصرف میشود و پنیر پارمیجانوی رسیده را بهصورت رندهکرده یا پودرشده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده میکنند. «پارمیجانو» در زبان ایتالیایی، صفت برای شهر «پارما» است که در زبان فرانسوی «پارمِزان» گفته میشود.
کد خبر :
۲۱۳۰۹۹
بازدید :
۸۹
۰