(ویدئو) پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟

(ویدئو) پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟

پنیر پارمیجانو (که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمزان نیز گفته می‌شود) پنیری ایتالیایی است که از ۲۲ تا ۲۴ کیلو شیر گاو تهیه می‌شود و ساختن آن ۸ ماه زمان می‌برد. پنیر پارمیجانوی نرسیده به‌عنوان پیش‌غذا (اُردُور) مصرف می‌شود و پنیر پارمیجانوی رسیده را به‌صورت رنده‌کرده یا پودرشده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده می‌کنند. «پارمیجانو» در زبان ایتالیایی، صفت برای شهر «پارما» است که در زبان فرانسوی «پارمِزان» گفته می‌شود.

کد خبر : ۲۱۳۰۹۹
بازدید : ۸۹

 

 

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید