(ویدئو) طرز پخت چلو گوشت عربی به روش آشپز مصری
![(ویدئو) طرز پخت چلو گوشت عربی به روش آشپز مصری](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/iUPRn9MYF51g/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT10JOAmJmUTy6M8Kjl4Mwf/50_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: ران بره، نمک به مقدار دلخواه، یک قاشق غذاخوری پاپریکا، نیم قاشق چایخوری زیره، نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه و زردچوبه، دو قاشق غذاخوری آب لیمو، دو قاشق غذاخوری سرکه، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، پیاز (120 گرم)، سیر (120 گرم)، چوب دارچین، برگ بو، هل، میخک و یک قاشق چایخوری دانه گشنیز این غذای مجلسی را آماده می کند.
کد خبر :
۲۲۱۳۶۹
بازدید :
۹۷
۱