(ویدئو) فرآیند تولید انبوه راحت الحلقوم در یک کارگاه در ترکیه
![(ویدئو) فرآیند تولید انبوه راحت الحلقوم در یک کارگاه در ترکیه](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/X6Wdtj8Xqsp7/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSdBWMQvAXRIJollGCO9kr6/24_11zon.jpg)
راحتالحلقوم یا لُقوم یا لُکوم یا ترکیش دیلایت (Turkish Delight) یا مسقطی یکی از انواع شیرینیها است که بر پایه ژلِ نشاسته و شکر است. راحتالحلقوم بهصورت ساده، مغزدار و در رنگها و طعمهای مختلف تولید میشود. مبدأ راحتالحلقوم بهطور دقیق مشخص نیست، اما بیشتر به ترکیه و همچنین بلاروس نسبت داده میشود. و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و بالکان نیز شناخته شده است. این شیرینی از ترکیب شکر، نشاسته، آب و طعمدهندههای مختلف مانند گلاب، لیمو، پسته یا گردو تهیه میشود. لکوم بافتی نرم و ژلاتینی دارد و معمولاً به قطعات کوچک بریده میشود و در پودر شکر یا نارگیل رنده شده پوشانده میشود.
کد خبر :
۲۲۱۸۵۲
بازدید :
۱۴۱۰
۵