سفر به تهران قدیم؛ فستفود قجری در تهران قدیم
![سفر به تهران قدیم؛ فستفود قجری در تهران قدیم](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/je5keVRvekVy/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT_IcQNds53GaBPe8YNSRct/84.jpg)
در تهران دوره قاجار، پایتختنشینان وقتی میخواستند با مواد غذایی دمدستشان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه میرفتند.
کد خبر :
۲۲۲۷۱۷
بازدید :
۱۲۵
در تهران دوره قاجار، پایتختنشینان وقتی میخواستند با مواد غذایی دمدستشان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه میرفتند.
در همه خانهها میشد مقداری روغن، پیاز، کشک و... پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده میشد، روی سفره گذاشت. تهرانیها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کالجوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتختنشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.
منبع: همشهری
۱