طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه در ۵ مرحله

طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه در ۵ مرحله

طرز تهیه واویشکا مرغ به روش اصلی بسیار ساده و سریع است. روش تهیه آن به‌صورت مجلسی سینه یا فیله مرغ دارد، ولی می‌توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. این را هم اضافه کنیم که واویشکا را با گوشت چرخ‌کرده هم می‌پزند. ولی گوشت مرغ طرفداران خودش را دارد.

کد خبر : ۲۲۴۶۲۸
بازدید : ۱۹۵

طرز تهیه واویشکا مرغ خیلی راحت است. این غذای خوشمزه گیلانی خیلی سریع هم آماده می‌شود. علاوه‌بر این به‌دلیل مواد اولیه‌ متنوعی که دارد، از غذاهای مقوی به‌شمار می‌رود که حاوی پروئتین حیوانی و فیبر سبزیجات است. البته لازم است بدانید که طرز تهیه واویشکا تنوع بالایی دارد و با دستورهای متنوع و مواد اولیه متفاوت تهیه می‌شود. ولی ما در این مطلب از دیجی‌کالا مگ قصد داریم سنتی‌ترین روش تهیه این غذا یعنی طرز تهیه واویشکای مرغ را به شما آموزش دهیم. بنابراین اگر می‌خواهید بدانید طرز تهیه واویشکای مرغ گیلانی چگونه است، مراحل زیر را با ما دنبال کنید.

طرز تهیه واویشکا مرغ شمالی (گیلانی)

طرز تهیه واویشکا مرغ به روش اصلی بسیار ساده و سریع است. روش تهیه آن به‌صورت مجلسی سینه یا فیله مرغ دارد، ولی می‌توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. این را هم اضافه کنیم که واویشکا را با گوشت چرخ‌کرده هم می‌پزند. ولی گوشت مرغ طرفداران خودش را دارد.

مواد لازم دستور پخت واویشکا مرغ

مواد لازم مقدار
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۱ عدد
فلفل‌دلمه‌ای ۱ عدد
فلفل‌سبز ۳ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، کاری و روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آب‌لیمو تازه به میزان لازم

دستور پخت واویشکا مرغ

طرز تهیه واویشکا با مرغ در ۵ مرحله به این صورت است:

  1. پیاز را خلالی خرد کنید و به‌همراه روغن در تابه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس سیرهای رنده شده را هم در تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید.
  2. تکه‌های خرد شده مرغ را به‌همراه نمک و ادویه‌ها به تابه اضافه کنید و ترکیب را تفت دهید تا مرغ با سیر و پیاز سرخ و طلایی شود.
  3. فلفل‌دلمه‌ای و فلفل‌سبز را هم به‌صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید. گوجه‌ی خرد یا پوره شده را هم به غذا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند. در این مرحله می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی هم برای بهتر شدن رنگ و طعم غذا اضافه کنید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه واویشکا مرغ شمالی مقداری آب‌لیمو تازه به همراه زعفران دم‌کرده به غذا اضافه کنید تا عطر و طعم خوشمزه‌تری به خود بگیرد.
  5. در آخر حدود نصف لیوان آب بریزید و درب تابه را بگذارید تا مواد و به‌خصوص مرغ، کاملاً مغرپخت شوند.

14

انواع روش‌های تهیه واویشکا مرغ

طرز تهیه واویشکا مرغ بسیار متنوع است. به‌عنوان مثال می‌توانید در یک تابه جدا سیب‌زمینی‌های حبه‌ای یا خلالی خرد شده را سرخ کنید. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را هم می‌توانید در کنار واویشکا سرو کنید و هم در صورت تمایل چند دقیقه‌ی آخر پخت به مواد اضافه کنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

یکی دیگر از روش‌های تهیه واویشکا استفاده از رب انار به جای رب گوجه‌فرنگی است. در این صورت باید رب انار را در چند دقیقه‌ی پایانی پخت اضافه کنید.

واویشکا را می‌توانید با نان سرو کنید. ولی اگر به‌دنبال طرز تهیه خورشت واویشکا مرغ هستید، کافی است مقداری برنج را به‌صورت کته یا آبکش بپزید تا یک پلوخورشت خوشمزه و فوری برای وعده ناهار یا شام داشته باشید. برای میل کردن به‌صورت خورشت بهتر است غذا کمی آبدارتر باشد.

15

نکات طرز تهیه واویشکا مرغ گیلانی

اگر جزو کسانی باشید که به آموزش آشپزی علاقه دارید، می‌دانید که برخی نکات و فوت‌وفن‌ها در تهیه هر غذایی وجود دارد که رعایت آن موجب تغییر چشم‌گیری در طعم و عطر غذا می‌شود. نکات طرز تهیه واویشکا مرغ هم به شما کمک می‌کنند غذای خوشمزه‌تری تهیه کنید:

  • گوجه‌فرنگی را بهتر است بدون پوست در غذا بریزید. می‌توانید آن را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. روش آسان‌تر، پوره کردن در مخلوط‌کن یا غذاساز است.
  • اندازه تکه‌های مرغ کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. ولی اندازه‌های کوچک حدود دو سانتی سریع‌تر پخته می‌شود.
  • پیازها را می‌توانید مانند سیر رنده کنید. اما اگر بخواهید در غذا دیده شوند، خرد کردن به‌صورت خلالی بهتر است.
  • استفاده از فلفل‌دلمه‌ای‌های رنگی موجب افزایش زیبایی بصری غذای شما می‌‎شود.
  • می‌توانید بنا به ذائقه خود از قارچ، نخودفرنگی، ذرت و هویج نگینی هم در واویشکای مرغ استفاده کنید. در این صورت می‌توانید موادی مانند هویج یا نخودفرنگی را از قبل در یک قابلمه جداگانه بپزید. به‌خصوص هویج باید نگینی باشد تا سریع‌تر پخته شود.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید