(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت خورشت مسما

مسما یک نوع خورش ایرانی است که بیشتر در مناطق شمالی و غربی کشور ایران تهیه میشود. این خورش معمولاً با استفاده از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند و همراه با سبزیجات مختلف مانند پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، زعفران و ادویههای خاص مانند دارچین و فلفل سیاه تهیه میشود. طرز تهیه مسما ممکن است بسته به منطقه و سلیقههای محلی تفاوتهایی داشته باشد، اما در اکثر موارد، گوشت یا مرغ را به همراه پیاز و ادویهها تفت میدهند، سپس گوجهفرنگی و سایر سبزیجات را اضافه کرده و همه مواد را با هم میپزند. این خورش معمولاً با برنج سرو میشود و طعم دلپذیر و عطر خوشایندی دارد.
کد خبر :
۲۲۶۰۷۱
بازدید :
۱۲۳
۶