(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت خورشت ماهی مورولا توسط مادر و دختر هندی

در این ویدئو یک مادر و دختر آشپز ساکن یک روستای کشور هند را خواهید دید که با ماهی مورولا یک خورشت خوشمزه درست می کنند. ماهی مورولا (Morola ) یک نوع ماهی کوچک و محلی است که بیشتر در بنگال و برخی از مناطق جنوب آسیا یافت میشود. این ماهی به دلیل اندازه کوچک و طعم لذیذش در غذاهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد و در بسیاری از آشپزیهای بنگالی، بهویژه در تهیه خورشها و کبابها، بسیار محبوب است.
کد خبر :
۲۲۸۱۱۴
بازدید :
۳۵
۰