ببینید؛ نگاهی به مراحل تولید انبوه کنسرو ساردین، خاویار و سس ورچستر

ببینید؛ نگاهی به مراحل تولید انبوه کنسرو ساردین، خاویار و سس ورچستر

سس ورچستر (Worcestershire sauce) یک سس انگلستانی است که طعم و مزه خاص و پیچیده‌ای دارد. این سس معمولاً به عنوان طعم‌دهنده در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و از ترکیب چندین ماده مختلف مانند سرکه، شکر، نمک، ماهی، سیر، پیاز، تمر هندی، میخک و برخی ادویه‌های دیگر ساخته می‌شود. سس ورچستر معمولاً برای افزودن طعم شور، ترش، شیرین و کمی تند به غذاهای مختلف مانند استیک، سوپ، ساندویچ‌ها و سالادها استفاده می‌شود. این سس اولین بار در شهر ورچستر انگلستان در قرن نوزدهم ساخته شد و نامش از این شهر گرفته شده است.

کد خبر : ۲۳۶۴۴۱
بازدید : ۵۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید