ببینید؛ غذای روستایی در روسیه؛ پخت شاورما توسط آشپز مشهور داغستانی

در این ویدئو یک آشپز مشهور داغستانی را خواهید دید که با جگر و قارچ، یک شاورمای خوشمزه درست می کند. شاورما یک غذای محبوب و خوشمزه است که ریشه در خاورمیانه دارد و معمولاً از گوشتهای مختلف مانند مرغ، گوسفند، گاو یا حتی ماهی تهیه میشود. در روش سنتی، گوشت به صورت لایهلایه بر روی سیخهای عمودی قرار میگیرد و به آرامی در حالی که به دور سیخ میچرخد، پخته میشود. سپس گوشت به صورت نوارهایی بریده شده و همراه با نان پیتا یا لواش و مواد مختلف مانند سبزیجات، پیاز، سسهای مخصوص (مانند سس سفید) و ادویهجات سرو میشود. شاورما به دلیل طعم لذیذ و محبوبیت زیاد در سراسر جهان، به عنوان یک غذای سریع و خیابانی شناخته میشود. در بسیاری از کشورها، به خصوص در کشورهای عربی و ترکیه، شاورما یک غذای محبوب در منوهای رستورانها و فستفودها است.