ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت کله پاچه و ماهی کبابی ترکمنی
    در این ویدئو چند آشپز افغانستانی را می بینید که فرآیند تهیه ماهی سرخ شده و کله پاچه ترکمنی را در کنار رود کندز افغانستان به نمایش می گذارند. رود کندز یکی از رودخانههای مهم در شمال افغانستان است. این رود از رشتهکوههای هندوکش سرچشمه میگیرد و پس از عبور از ولایتهای بغلان و کندز، وارد دشتهای شمالی افغانستان میشود.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۳۶۷۰۷
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۴۰۱۸        
      
    
  
        
            ۶۷