ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ تهیه ساشیمی و کباب کردن خارپشت ماهی بادکنکی

ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ تهیه ساشیمی و کباب کردن خارپشت ماهی بادکنکی

در این ویدئو یک سرآشپز ویتنامی را خواهید دید که پس از برش یک خارپشت ماهی بادکنکی، انواع ساشیمی، کباب و ... را با گوشت آن درست می کند. خارپشت ماهی بادکنکی، یکی از اعضای خانواده‌ی ماهیان بادکنکی است که به خاطر ظاهر خاص و توانایی باد کردن بدن خود شناخته می‌شود. ویژگی‌های اصلی این ماهی: پوست ضخیم و خارهای برجسته: در حالت عادی، خارها خوابیده‌اند، اما وقتی ماهی احساس خطر می‌کند، بدن خود را باد می‌کند و خارها به حالت ایستاده درمی‌آیند تا از خود محافظت کند. : این ماهی معمولاً در آب‌های گرمسیری مانند دریای جنوب چین، اقیانوس آرام و بخصوص اطراف جزایر اسپراتلی (نزدیک ویتنام) زندگی می‌کند. از گوشت این ماهی در غذاهایی مثل ساشیمی، کبابی، سرخ‌کردنی و حتی سوپ استفاده می‌شود. با این حال، باید حتماً توسط آشپز ماهر آماده شود چون برخی گونه‌ها می‌توانند سمی باشند.

کد خبر : ۲۳۷۹۸۰
بازدید : ۱۸۹۶

۱۶
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید