ببینید؛ فرآیند تهیه روزانه ۵۰.۰۰۰ وعده غذای درونپروازی برای شرکت هواپیمایی سنگاپور

سرآشپزهای بخش پذیرایی شرکت هواپیمایی سنگاپور سالانه ۱۹ میلیون وعده غذای درونپروازی تولید میکنند. اما پخت غذا برای ارتفاع ۳۰.۰۰۰ پایی اصلاً کار سادهای نیست. وعدههای غذایی هواپیما، درست مثل خود مسافران، نباید پروازشان را از دست بدهند. بنابراین آشپزها با دقتی شبیه به عملیات نظامی کار میکنند تا هم با برنامههای پرواز هماهنگ باشند و هم الزامات ایمنی غذایی را رعایت کنند. افزون بر این، یک چالش دیگر هم وجود دارد: طعم غذا در آسمان به دلیل فشار هوا، صدای موتور و خشکی داخل کابین تغییر میکند. این پدیدهای است که شرکتهای هواپیمایی و تولیدکنندگان سالهاست برای بهبود آن تلاش میکنند.
کد خبر :
۲۳۹۸۹۹
بازدید :
۳۴
۱