ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نهاری سنتی در کراچی

ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت نهاری سنتی در کراچی

نهاری (NIHARI) یک غذای سنتی پاکستانی و هندی است که معمولاً در وعده ناهار یا شام سرو می‌شود. این غذا معمولاً از گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) که به آرامی در ادویه‌های خاص مانند زنجبیل، سیر، دارچین، هل، فلفل و گوجه‌فرنگی پخته می‌شود، تهیه می‌گردد. این گوشت به همراه برنج یا نان خورده می‌شود و طعمی غنی و معطر دارد. نوعی از نهاری که با نالی (قسمت دنده‌ای گوشت) تهیه می‌شود، به عنوان نالی نهاری شناخته می‌شود که طعمی خاص و لذیذ دارد. این غذا معمولاً به‌عنوان یک غذای لوکس در مهمانی‌ها و مراسم خاص سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۴۰۰۷۸
بازدید : ۳۸

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید