ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت پلو ازبکی با گوشت؛ غذای محبوب تاشکندی ها

ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت پلو ازبکی با گوشت؛ غذای محبوب تاشکندی ها

این ویدئو که در خیابان های تاشکند ضبط شده است، نحوه پخت پلوی ازبکی را به روش آشپزهای ماهر نشان می دهد. پلوی ازبکی یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین غذاهای ازبکستان است که در بسیاری از کشورهای آسیای مرکزی هم شناخته شده است. این غذا معمولاً با برنج، گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو)، سبزیجات و ادویه‌جات پخته می‌شود و در یک دیگ بزرگ به نام "کازان" (Kazan) تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود و در کنار آن اغلب ماست یا سالادهای مختلف قرار می‌گیرد. روش تهیه پلوی ازبکی به نوعی است که مواد را در لایه‌های مختلف در دیگ می‌چینند تا طعم‌ها به خوبی در هم ترکیب شوند.

کد خبر : ۲۴۰۴۷۲
بازدید : ۵۵

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید