ببینید؛ نگاهی نزدیک به فرآیند تولید «توفو» در یک کارخانه در کره جنوبی

توفو (Tofu) یک نوع غذای سنتی آسیایی است که از شیر سویا (soy milk) تهیه میشود. این محصول با استفاده از لختهکردن شیر سویا و فشردهکردن آن به شکل قالبهای نرم و سفید رنگ درست میشود. توفو منبع خوبی از پروتئین گیاهی است و در انواع غذاهای آسیایی بهخصوص چینی، ژاپنی و کرهای کاربرد زیادی دارد. طعم ملایم و قابلیت جذب طعم سایر مواد باعث شده توفو در غذاهای مختلف بهکار رود، از خورشتها گرفته تا سرخکردنیها و سوپها.
کد خبر :
۲۴۲۱۰۷
بازدید :
۴۶
۰