ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 55 کیلو چپلی کباب در کابل

ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 55 کیلو چپلی کباب در کابل

چپلی کباب (Chapli Kabab) یک نوع کباب سنتی و محبوب در افغانستان و مناطق شمال غربی پاکستان است. این کباب از گوشت چرخ‌کرده گوسفند یا گاو تهیه می‌شود که با ادویه‌جات خاص، سبزیجات معطر، پیاز، گوجه‌فرنگی و گاهی آرد نخود ترکیب شده و به شکل گرد و تخت درست می‌شود. سپس روی آتش یا تابه سرخ می‌شود. چپلی کباب طعمی تند، معطر و خوشمزه دارد و معمولاً با نان، سبزیجات تازه و چاشنی‌هایی مثل ماست یا سالاد سرو می‌شود. این کباب به خاطر عطر و طعم ویژه و بافت نرمش، یکی از غذاهای محبوب خیابانی و مراسمی افغانستان است.

کد خبر : ۲۴۲۳۲۰
بازدید : ۲۳۱

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید