ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ کاشت سیب زمینی و پخت خینکالی در طبیعت

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای سرسبز کشور آذربایجان یک خینکالی خوشمزه درست می کند. خینکالی (به انگلیسی: Khinkali) یک نوع غذای سنتی گرجی است که شبیه پیراشکی بخارپز است. خینکالی معمولاً با خمیر نازک و پر شده از گوشت چرخکرده (معمولاً گوشت گاو یا گوسفند)، پیاز، ادویهجات و گاهی سبزیجات تهیه میشود.شکل آن شبیه کیسهای کوچک با گرهای در بالاست. خینکالی یکی از غذاهای محبوب و سنتی در گرجستان است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
کد خبر :
۲۴۲۶۲۴
بازدید :
۶۹
۲