ببییند؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهرانه ماهی کمیاب Scarbreast Tuskfish و تهیه ساشیمی

در این ویدئو یک آشپز ماهر ژاپنی با برش یک ماهی کمیاب Scarbreast Tuskfish را برش داده و با آن ساشیمی درست می کند.ماهی Scarbreast Tuskfish یک نوع ماهی گرمسیری است که بیشتر در آبهای مرجانی منطقهٔ اقیانوس آرام غربی و دریای چین جنوبی یافت میشود. این ماهی دارای بدنی کشیده و رنگی است با لکهای متمایز در ناحیه سینه (که به همین دلیل نام "scarbreast" گرفته). دندانهای جلویی بزرگ و نیشمانند دارد که برای شکستن سختپوستان و صدفها به کار میبرد. در آشپزی جنوبشرق آسیا بهویژه در چین، تایلند و فیلیپین مصرف خوراکی دارد. گوشت آن سفید، لطیف و بسیار خوشطعم است.
کد خبر :
۲۴۲۶۷۴
بازدید :
۳۷۷۲
۲۸