ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت صبحانه محبوب ساگ و پراته در لاهور

ببینید؛ غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت صبحانه محبوب ساگ و پراته در لاهور

ساگ و پراتهٔ لاهوری یکی از غذاهای سنتی و رایج در شهر لاهور پاکستان است که معمولاً به‌عنوان صبحانه سرو می‌شود.در این ترکیب، ساگ نوعی خوراک سبزیجات است که عمدتاً از برگ خردل (Mustard Greens) تهیه می‌شود و با سیر، زنجبیل، فلفل و سایر ادویه‌های محلی پخته می‌شود. پراته نیز نوعی نان تخت و سرخ‌شده در روغن یا کره است که به‌صورت لایه‌ای تهیه می‌شود. این غذا معمولاً همراه با کره محلی، ماست یا ترشی سرو شده و به‌دلیل طعم قوی و بافت مقوی آن، در بین مردم بسیار محبوب است.

کد خبر : ۲۴۴۴۷۰
بازدید : ۱۹۷۶

۱۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید