ببینید؛ مراحل تماشایی برداشت و فرآوری توت آکای در دل جنگل های آمازون

ببینید؛ مراحل تماشایی برداشت و فرآوری توت آکای در دل جنگل های آمازون

توت آکای (Acai berry) یک میوه کوچک و گرد است که روی درخت نخل آکای (Acai palm) در جنگل‌های بارانی آمازون رشد می‌کند. این توت‌ها معمولاً به رنگ بنفش تیره یا سیاه هستند و به خاطر خواص بسیار بالای تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی‌شان مشهورند. توت آکای سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به بهبود سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش انرژی کمک می‌کند. در سال‌های اخیر، توت آکای به عنوان یک «سوپرفروت» (superfruit) در سراسر جهان شناخته شده و معمولاً به شکل پوره، پودر یا عصاره در اسموتی‌ها، مکمل‌های غذایی و محصولات سلامت استفاده می‌شود. طعم آن کمی شبیه تمشک یا شکلات تلخ است و بسیار محبوب در رژیم‌های غذایی سالم و طبیعی است.

کد خبر : ۲۴۸۳۲۳
بازدید : ۳۸

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید