ببینید؛ دستور پخت یک غذای اسپانیایی با 800 گرم جگر مرغ برای آنهایی که جگر مرغ دوست ندارند!

در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با مواد اولیه شامل: 800 گرم جگر مرغ، 500 میلی لیتر شیر، 30 میلی لیتر روغن زیتون، 50 گرم کره، یک ساقه تره فرنگی، 2 عدد پیاز، 10 گرم آب گاز دار، نمک، فلفل، پاپریکا، سیر، 40 گرم رب گوجه فرنگی، 15 گرم شکر، 5 حبه سیر، 200 میلی لیتر عصاره مرغ، 800 گرم سیب زمینی، 300 گرم قارچ، 2 عدد خیار، یک عدد فلفل دلمه ای زرد، 2 عدد گوجه فرنگی و چند برگ کاهو این غذا را درست می کند.
کد خبر :
۲۴۸۹۷۹
بازدید :
۴
۱