ببینید؛ طرز تهیه بادمجان هَسلبَک به روش آشپز مشهور ایتالیایی

در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: 2 عدد بادمجان، 2 عدد گوجه فرنگی، مقداری پنیر، روغن زیتون، ریحان، یک حبه سیر، نمک و فلفل این غذا را درست می کند. هَسلبَک (Hasselback) یک سبک خاص از برش و پخت غذاست که اصالت آن به کشور سوئد برمیگردد. این روش بیشتر برای سیبزمینی معروف است، اما امروزه برای بادمجان، کدو، مرغ و حتی نان هم استفاده میشود. در این سبک ماده اصلی (مثلاً بادمجان یا سیبزمینی) بهصورت برشهای نازک موازی از بالا تا نزدیک کف زده میشود، طوری که شکل کلی حفظ شود و برشها کامل جدا نشوند. سپس در بین برشها مواد مختلفی مثل پنیر، گوجه، سیر، سبزیجات یا کره و ادویه قرار داده میشود. بعد از آن، غذا در فر یا روی حرارت پخته میشود تا از بیرون ترد و طلایی و از داخل نرم و آبدار شود.
کد خبر :
۲۵۰۹۸۹
بازدید :
۲۳
۰