ببینید؛ مراحل جالب کاشت، برداشت و فرآوری انجیرهای بزرگ در ژاپن

ببینید؛ مراحل جالب کاشت، برداشت و فرآوری انجیرهای بزرگ در ژاپن

در این ویدئو تلاش کشاورزان ژاپنی در کاشت و برداشت انجیرهای غول پیکر را در باغات این کشور مشاهده می کنید.

کد خبر : ۲۵۳۱۲۱
بازدید : ۱۶۶۱۶۶

۶۱۲
نظرات بینندگان
  • مجید صادقی ارسالی در

    این مستند رو دیدم متوجه شدم هیچ نوع انجیر در دنیا به پای انجیر ایران نمی‌رسه

    • ناشناس ارسالی در

      آره کاکو مخصوصا انجیر استهبان باشه

  • محمد ارسالی در

    دوبی خریدیم از این انجیر ژاپنیا، ۴ تاش نیم کیلو شد.اما وجدانن مفت نمیارزید،اصلا مزه و شیرینی انجیرسیاهای ایرانی رو نداشت. میوه های ایرانی یه چیز دیگه اس، تا نمونه های خارجی رو نخورید متوجه نمیشید که آب و خاک ایران چه نعمت شگفت‌انگیزی بود، حیف که ....

    • ناشناس ارسالی در

      واقعا گل گفتی کاکای خودم .اون عربها چی حالیشون هست فقط یه چیزی باشه بریزن تو اون خندق بلاشون

    • ناشناس ارسالی در

      علتش میوه ها نیستند آب و هوای دبیه میوه های ایرانی هم بی طعم و بو میشوند بخاطر بودن بخار آب در هوای امارات.چیزی باسم طعم و مزه نیست و بوی عطر و ادکلن بسرعت از بین می رود

  • ناشناس ارسالی در

    خیلی خوب

  • ناشناس ارسالی در

    آن کسی که این کلیپ گذاشته کشور خودمون وبزار آنوقت ببین کدوم بهتره

  • ایرانی ارسالی در

    قابل توجه مسئولین ایران چگونه کشورهای مثل ژاپن و دیگر کشورها حمایت میکنن از کشاورزان و باغداران برای همین در کشورشان پیشرفت دارن

تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید