ببینید؛ غذای خیابانی در کامبوج؛ تهیه یک غذای سنتی با گوشت گاو در پنوم پن

ببینید؛ غذای خیابانی در کامبوج؛ تهیه یک غذای سنتی با گوشت گاو در پنوم پن

این ویدئو که در پنوم پن کامبوج ضبط شده است؛ فرآیند پخت غذایی سنتی با گوشت گاو، سبزیجات و سس پرهوک را توسط آشپزهای خیابانی نشان می دهد. پرهوک (Prahok) یک چاشنی سنتی کامبوجی است که از ماهی آب شیرین تخمیر شده تهیه می‌شود. ماهی‌ها (معمولاً ماهی کوچک رودخانه‌ای) را تمیز می‌کنند، سپس نمک می‌زنند و برای چند هفته تا چند ماه در ظرف‌های مخصوص می‌گذارند تا تخمیر شوند. بعد از این مدت، ماهی‌ها به شکل یک خمیر غلیظ و بسیار شور درمی‌آیند که بوی تند و مشخصی دارد. پرهوک معمولاً به‌عنوان ادویه پایه در خورش‌ها، کباب‌ها و سس‌های کامبوجی استفاده می‌شود و طعم غذا را عمیق و خوش‌مزه می‌کند.

کد خبر : ۲۵۵۰۴۸
بازدید : ۲۳۳

 

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید