ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ پخت غذاهای مختلف با ماهی لوچ در توکیو

در این ویدئو یک آشپز ماهر ساکن توکیوی ژاپن را می بینید که با تعدادی ماهی لوچ غذاهای مختلفی درست می کند. ماهی لوچ (Loach) یک نوع ماهی کوچک، باریک و خزندهمانند است که در آبهای شیرین مثل رودخانهها، نهرها و تالابها زندگی میکند.در آشپزی ژاپنی و آسیای شرقی، لوچها اغلب سرخ یا در دیگهای داغ پخته میشوند و با سبزیجات، سس سویا و چاشنیهای محلی سرو میشوند.
کد خبر :
۲۵۶۵۰۹
بازدید :
۲۸
۰