تصاویر؛ تبدیل مرسدس جی کلاس به هالک؛ هنرنمایی مهندسان برابوس

مدل سفارشی جدید AMG G63 با نام برابوس ۸۰۰ وایداستار بهصورت رسمی معرفی شد؛ خودرویی که در نگاه اول افراد را بهیاد هالک میاندازد.
شرکت تیونینگ برابوس در جدیدترین اقدام خود دوباره سراغ مرسدس AMG G63 رفته است تا شاهد خودروی سفارشی جدیدی بهاسم ۸۰۰ وایداستار باشیم؛ ماشینی که در نگاه اول ما را بهیاد شخصیت هالک از دنیای مارول میاندازند.


مدل سفارشی جدید مرسدس AMG G63 بهطور دقیق Brabus 800 Mean Green Widestar نام دارد و رنگ سبز در تمام بخشها و جزئیات آن بهچشم میخورد. در خودرو جدید برابوس شاهد استفاده از کیت بدنهی پهن شامل گلگیرهای برجسته و رکابهای جدید هستیم.
کاپوت برابوس ۸۰۰ وایداستار ظاهر تهاجمیتری نسبتبه نسخهی استاندارد AMG G63 دارد و لوگوی برابوس هم روی جلوپنجرهی جدید و ارتقایافتهی آن خودنمایی میکند. اگزوز جانبی و رینگهای بزرگ اختصاصی از دیگر بخشهای جذاب و اختصاصی هستند.
برابوس در کابین داخلی ۸۰۰ وایداستار هم بهطور گسترده از دو طیف رنگی سبز و چرم درجهی یک استفاده کرده است. قسمتهایی از کابین داخلی از جنس فیبرکربن هستند؛ البته باز هم با رنگ سبز.
موتور ۴ لیتری توئینتوربوی نسخهی استاندارد AMG G63 در برابوس ۸۰۰ وایداستار دستخوش تغییرات بسیار زیادی شده است تا شاهد افزایش قدرت از ۵۸۵ به ۸۰۰ اسب بخار باشیم. زمان دقیق رسیدن از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت هنوز مشخص نیست و شاید این عدد از ۴٫۵ ثانیهی نسخهی استاندارد به ۴ ثانیه رسیده باشد.
منبع: خبرآنلاین