ببینید| مشهورترین پنیرهای ایتالیایی چگونه تولید می شوند؟

ببینید| مشهورترین پنیرهای ایتالیایی چگونه تولید می شوند؟

در این ویدئو مراحل تولید پنیر پارمزان را در کارخانه ای در ایتالیا مشاهده می کنید. پنیر پارمزان نوعی پنیر سخت و خوش‌طعم است که اصالتاً از ایالت امیلیا-رومانیا در ایتالیا می‌آید. این پنیر بافتی سخت و کمی شکننده دارد و طعمی غنی، کمی شور ارائه می‌کند. پنیر پارمزان معمولاً بین ۱۲ تا ۲۴ ماه رسیده می‌شود تا طعم کامل و خاص خود را پیدا کند. این پنیر در انواع غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، سالاد و سوپ کاربرد دارد و هم به عنوان چاشنی و هم به عنوان ماده اصلی غذا استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۶۲۲۴۶
بازدید : ۱۷

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید