ببینید| غذای روستایی در کره؛ برداشت کلم از مزرعه و تهیه کیمچی با آن

ببینید| غذای روستایی در کره؛ برداشت کلم از مزرعه و تهیه کیمچی با آن

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای زیبای کره جنوبی را مشاهده می کنید که با کلم های چیده شده از مزرعه یک کیمچی خوشمزه درست می کند. کیمچی (Kimchi) یک غذای سنتی کره‌ای است که از سبزیجات تخمیرشده تهیه می‌شود و اغلب اصلی‌ترین سبزی آن کلم چینی (Napa cabbage) است. ویژگی‌های کیمچی: ترشی و طعم تند: معمولاً با فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و سس ماهی طعم‌دار می‌شود. تخمیر طبیعی: با فرآیند تخمیر لاکتیک اسیدی، کیمچی دارای طعم ترش و غنی می‌شود و خاصیت پروبیوتیک دارد. به‌عنوان چاشنی، پیش‌غذا یا همراه غذاهای اصلی مصرف می‌شود.

کد خبر : ۲۶۳۸۰۲
بازدید : ۳۱

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید