ببنیید| چگونه هزاران گوزن در قطب شمال پرورش داده و فرآوری می‌شوند؟

هر ساله هزاران گوزن در مناظر یخ‌زده شمال اروپا و سیبری پرورش داده می‌شوند، جایی که آزادانه از خزه تغذیه می‌کنند. این رژیم غذایی طبیعی، طعم منحصر‌به‌فرد و ارزش غذایی بالای گوشت را به آن می‌دهد.در تأسیسات تخصصی، تولید گوشت گوزن طبق استانداردهای سختگیرانه بهداشتی و رفاه حیوانات انجام می‌شود. پس از بازرسی، فرآوری گوزن آغاز می‌شود، کارکنان ماهر، ذبح، استخوان‌گیری و بسته‌بندی را با دقت انجام می‌دهند تا تازگی گوشت حفظ شود. از فیله‌های دودی تا استیک‌، تولید گوشت گوزن هم از اقتصادهای محلی حمایت می‌کند و هم به آشپزی بین‌المللی کمک می‌کند.

کد خبر : ۲۶۶۵۳۵
بازدید : ۴۰
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید