ببینید| غذای خیابانی در تایلند؛ پخت غذا با حلزون دریایی Melo Melo در بانکوک
این ویدئو که در یکی از خیابان های بانکوک تایلند ضبط شده است، مراحل طبخ غذا با حلزون دریایی Melo melo را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. حلزون دریایی Melo melo که با نام رایج volute هندی یا صدف قایقخالیکن (bailer shell) شناخته میشود، یک حلزون دریایی بسیار بزرگ و از نرمتنان شکمپای دریایی خانواده Volutidae است. زیستگاه این گونه محدود به آسیای جنوب شرقی است — از برمه و تایلند و مالزی تا دریای چین جنوبی و فیلیپین. این حلزون معمولاً توسط ماهیگیران محلی برای مصرف غذایی جمعآوری میشود. پوستههای آن همچنین برای تزئین در بازارهای محلی استفاده میشوند. علاوه بر این، ماهیگیران بومی از آن برای بیرون کشیدن آب از قایقها استفاده میکنند، به همین دلیل به آن صدف قایقخالیکن (bailer shell) گفته میشود.
کد خبر :
۲۶۹۳۶۹
بازدید :
۲۲
۰