ببینید| غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه دو نوع غذا با ماهی کمیاب چسبنده در اوکیناوا

این ویدئو که در یکی از خیابان های اوکیناوای ژاپن ضبط شده است، نحوه تهیه دو نوع غذا با ماهی چسبنده را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. ماهی چسبنده یا Lumpsucker (Cyclopterus lumpus) یک ماهی کوچک و گرد است با بدن توپُر و سطح پوشیده از برجستگی‌های استخوانی. دارای دیسک مکنده در زیر بدن است که اجازه می‌دهد به سنگ‌ها یا جلبک‌ها بچسبد و در جریان‌های قوی مقاومت کند. زیستگاه اصلی آن آب‌های سرد شمالی است.

کد خبر : ۲۷۰۵۹۹
بازدید : ۲۱

 

 

 

 

 

 

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید