ببینید| غذای خیابانی در تایلند؛ تهیه کیک پاندان و تخم بلدرچین سرخ شده در بانکوک

این ویدئو که در یکی از خیابان های بانکوک تایلند ضبط شده است، نحوه تهیه کیک پاندان و تخم بلدرچین سرخ شده را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. پاندان (Pandan) یک گیاه گرمسیری معطر است که برگ‌های بلند و نواری‌شکل دارد. در آشپزی کشورهای جنوب‌شرق آسیا مثل تایلند، مالزی و اندونزی خیلی استفاده می‌شود.کاربردها: برای طعم و عطر شیرین و خاص در دسرها، کیک‌ها و نوشیدنی‌ها، برای رنگ سبز طبیعی و گاهی برای خوش‌عطر کردن برنج. طعم پاندان شبیه ترکیب وانیل + نارگیل هست.

کد خبر : ۲۷۱۲۷۲
بازدید : ۳۶
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید