ببینید| غذای خیابانی در اندونزی؛ تهیه میان وعده با نان سرخ شده، پنیر، مربا و شکلات در جاکارتا

این ویدئو که در یکی از خیابان های جاکارتای اندونزی ضبط شده است؛ مراحل تهیه نان سرخ شده با پنیر، مربا و شکلات را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. روتی باکار (Roti Bakar / نان سرخ شده) یک اسنک خیابانی اندونزیایی است که از نان چندلایه تشکیل می‌شود. این نان پس از برشته و تست شدن سرو می‌شود و معمولاً با کره، پنیر، مارمالاد، مربای توت‌فرنگی، مربای آناناس، بادام‌زمینی خردشده و شکر، شیرعسلی و یا شکلات‌های ریز همراه است.

کد خبر : ۲۷۲۷۸۵
بازدید : ۴۳
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید