فیلمبرداری از صحنه زورگیری، دزدان خشن را لو داد

فیلمبرداری از صحنه زورگیری، دزدان خشن را لو داد

​با فیلم برداری موتورسوار وظیفه‌شناس از صحنه گوشی قاپی با تهدید چاقو، دزدان خشن شناسایی و با تلاش نیروهای کلانتری نجفی مشهد دستگیر شدند.

کد خبر : ۲۷۸۱۱۸
بازدید : ۶۲

دختر جوانی از حاشیه خیابان شهید کلانتری ۲۲ عبور می‌کرد که ناگهان موتورسواری با پوشش سیاه و سفید گوشی تلفن وی را از دستش چنگ زد و سپس با تهدید چاقو در حالی از محل گریخت که ۳ موتورسوار دیگر نیز با او همراه شدند و به فرار وی از صحنه زورگیری کمک کردند. 

در همین حال شهروند موتورسوار دیگری که شاهد این صحنه سرقت بود، به تعقیب دزدان موتورسوار پرداخت و پنهانی از آن‌ها در نزدیکی شهرک نوفل لوشاتو فیلم برداری کرد.

او سپس با سرعت به محل سرقت بازگشت و فیلم را در اختیار دختر جوان گذاشت که هنوز دچار شوک بود.

طولی نکشید که دختر جوان ماجرای زورگیری را به پلیس اطلاع داد و بدین ترتیب گروهی از نیروهای ورزیده تجسس با دستورهای ویژه سرهنگ محمد ولیان (رئیس کلانتری نجفی) وارد عمل شدند و سارق موتورسوار را پس از انجام یک‎‌سری فعالیت‌های اطلاعاتی به دام انداختند.

این متهم جوان که با مشاهده فیلم صحنه سرقت، چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت، گوشی قاپی با تهدید چاقو را پذیرفت و تحقیقات عوامل انتظامی در این باره ادامه یافت.

منبع: خراسان

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید