تصاویر| زیباییِ مینیمال یک ویلا در سیدآباد دماوند
این پروژه شامل گسترش یک ویلای موجود در نزدیکی تهران است. خانه اصلی ۱۲ × ۱۲ متری، شامل سه اتاق خواب، دیگر نیازهای یک خانواده رو به رشد را برآورده نمی کرد و به فضای زندگی بیشتری نیاز داشت.
فرآیند طراحی ویلا بر تعریف مجدد رابطه بین اتاق های خصوصی و فضاهای مشترک متمرکز بود. به جای ایجاد یک حجم بزرگ واحد، این پروژه به هر اتاق هویتی متمایز و مستقل اختصاص می دهد که مستقیماً نیاز به گسترش را منعکس می کند. این مفهوم استقلال، هم سازماندهی فضایی و هم فرم بیرونی را شکل داده و به هر فضا اجازه می دهد تا در ساختار کلی به وضوح قابل مشاهده باشد.
این استراتژی بعداً به عملکردهای ثانویه نیز گسترش یافت. یک فضای گردهمایی نیمه باز در مرکز ویلا قرار داده شد تا امکان استفاده در تمام طول سال را فراهم کند، که با یک راه پله منتهی به پشت بام و یک فضای ورزشی همراه است. این فضاها به صورت حجم های سفید مجزا با سقفهای شیبدار تصور می شوند که از طریق یک زبان معماری منسجم، متحد شده اند.
این گسترش به سمت شرق امتداد می یابد و طول ساختمان را از ۱۲ متر به ۷۰ متر و ارتفاع کلی آن را به ۶.۵ متر افزایش می دهد. این ویلا که به سمت جنوب جهت گیری شده است، نور روز را در تمام فضاهای داخلی به حداکثر می رساند و در عین حال ارتباط بصری قوی با باغ را حفظ می کند.
این پروژه زیبا توسط تیم طراحی و معماری امیررضا صاحب، رها بدیع تبار و سارا امیری انجام شده است. مساحت این لوکیشن ۱۴۵۰ متر مربع است و واقع در منطقه سیدآباد دماوند است که در ادامه تصاویر زیبای آن را میبینید.







منبع: عصر ایران