۴ سریال پرستاره در راه است؛ هدیه تهرانی، مهران مدیری و پارساپیروزفر

۴ سریال پرستاره در راه است؛ هدیه تهرانی، مهران مدیری و پارساپیروزفر

در حوزه تولید سریال های جدید چند پروژه مراحل مختلف ساخت را پشت سر می‌گذارند.

کد خبر : ۳۰۶۴۴۱
بازدید : ۸

سریال «ریمنی» که به کارگردانی مجید توکلی و تهیه‌کنندگی سیدابراهیم عامریان این روزها در حال فیلمبرداری است، با حضور بازیگرانی چون مهران مدیری، بابک حمیدیان، بهزاد خلج، پانته‌آ پناهی‌ها، نازنین بیاتی، گلاره عباسی و محمد شعبان‌پور با سوژه‌ای اجتماعی تولید می‌شود. در این پروژه قرار بود محمدرضا گلزار نیز حضور داشته باشد که این اتفاق نیفتاد و بهزاد خلج جایگزین او شد.

از سوی دیگر تصویربرداری سریال «شکوفه‌های گیلاس» به کارگردانی علی احمدی و تهیه‌کنندگی مصطفی کیایی نیز آغاز شده است. این مجموعه که احتمالا از طریق پلتفرم فیلیمو به پخش خواهد رسید، با حضور رعنا آزادی‌ور، نازنین بیاتی، محسن کیایی، هدیه تهرانی، مهسا طهماسبی و کاظم سیاحی تولید می‌شود.

همچنین فیلمبرداری سریال «لیلی و شیرین» به کارگردانی حمیدرضا قربانی نیز ادامه دارد. علی مصفا علاوه بر ایفای نقش اصلی، نویسندگی این مجموعه را نیز برعهده دارد و پارسا پیروزفر، هدی زین‌العابدین و پردیس پورعابدینی از دیگر بازیگران آن هستند.

در کنار تولیدات تازه، برخی آثار نیز به زمان انتشار نزدیک شده‌اند. سریال «نهنگ سفید» به کارگردانی همایون اسعدیان با حضور هادی حجازی‌فر، رعنا آزادی‌ور، حسن معجونی، بهنام تشکر، فرید سجادی حسینی، بهناز جعفری و کامران تفتی در آستانه انتشار قرار دارد. این مجموعه پیش‌تر با نام «جزیره پنجم» نیز شناخته می‌شد.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید