گوشی بدون حاشیه تکنو رونمایی شد

گوشی بدون حاشیه تکنو رونمایی شد

تکنو در نمایشگاه IFA از یک گوشی مفهومی با نمایشگر تقریباً بدون حاشیه رونمایی کرد؛ محصولی که بر پایه تکنو کامن اسلیم ساخته شده و تلاش این شرکت برای دستیابی به طراحی کاملاً یکپارچه و تمام‌صفحه را نشان می‌دهد.

کد خبر : ۳۱۵۷۶۱
بازدید : ۷

گوشی مفهومی جدید تکنو از نظر سخت‌افزاری شباهت زیادی به کامن اسلیم دارد و به تراشه Dimensity 7300E و باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است. با این حال، استفاده از شیشه محافظ دولایه و ساختار منحنی داخلی باعث شده ضخامت این نمونه نسبت به مدل تجاری بیشتر باشد.

این دستگاه با رابط کاربری HiOS 16 اجرا می‌شود و مهم‌ترین ویژگی آن، نمایشگری با حاشیه‌های بسیار باریک است. تکنو با این طراحی تلاش کرده فاصله میان نمایشگر و لبه‌های بدنه را تا حد ممکن کاهش دهد و ظاهری کاملاً تمام‌صفحه ایجاد کند.

با این حال، گوشی موردنظر فعلاً یک محصول مفهومی است و برای عرضه تجاری طراحی نشده. بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌دهد نمونه نمایش‌داده‌شده با مشکلات نرم‌افزاری مانند خاموش و روشن شدن ناگهانی روبه‌رو است و حتی خشاب سیم‌کارت آن نیز صرفاً جنبه تزئینی دارد.

این پروژه نشان می‌دهد سازندگان گوشی همچنان در تلاش‌اند محدودیت‌های طراحی نمایشگر را کنار بزنند و به گوشی‌هایی با کمترین حاشیه ممکن برسند؛ مسیری که پیش‌تر نیز در برخی گوشی‌های مفهومی و محصولات خاص صنعت موبایل دنبال شده بود.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید