بارش باران و برف در اغلب مناطق کشور؛ کاهش دما در پایان هفته

بارش باران و برف در اغلب مناطق کشور؛ کاهش دما در پایان هفته

به دنبال ورود سامانه بارشی از غرب کشور، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و برف در برخی نقاط ایران خبر داد.

کد خبر : ۲۸۰۷۰۴
بازدید : ۲۱

صادق ضیاییان،  رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با اشاره به وضعیت جوی استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار خواهیم داشت که در شهرهای اصفهان، اراک، قم، تهران، کرج، قزوین و تبریز سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد. 

وی ادامه داد: بعد از ظهر در ارتفاعات زاگرس مرکزی و شمالی افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد همچنین سه‌شنبه (۲۳ دی‌ماه) با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در مناطقی از غرب و شمال غرب کشور و به‌تدریج در شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی، بارش باران و برف و وزش باد شدید و در برخی مناطق کولاک برف رخ می‌دهد. 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بعدازظهر با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر بارش باران و کاهش دما در گیلان و شرق اردبیل رخ می‌دهد. 

ضیاییان تاکید کرد: چهارشنبه و پنج‌شنبه (۲۴ و ۲۵ دی‌ماه) در نواحی غربی و شمالی کشور، شمال استان‌های بوشهر و فارس ابرناکی، وزش باد، کاهش دما و بارش باران و برف و در مناطقی از مرکز، شرق، شمال شرق بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود همچنین روز جمعه (۲۶ دی‌ماه) بارش در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و شمال شرق ادامه خواهد داشت. 

بنابر بر اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سه‌شنبه در غرب، جنوب غرب و چهارشنبه در غرب و مناطق مرکزی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد سبب خیزش گرد و خاک می‌شود. 

وی اضافه کرد: امروز در نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما و چهارشنبه در نیمه غربی، پنج‌شنبه تا ظهر جمعه در اغلب مناطق کشور به جز جنوب شرق، بعد از ظهر جمعه و شنبه در جنوب شرق کشور کاهش محسوس دما رخ خواهد داد. همچنین چهارشنبه و پنج‌شنبه دریای خزر مواج است. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا ۲۳ دی‌ماه کمی ابری تا قسمتی ابری و غبار محلی، در بعد از ظهر افزایش ابر به تدریج بارش باران و وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش باران و وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانیتگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیاییان در پایان گفت: فردا و پس فردا (۲۳ و ۲۴ دی) شهرکرد با کمینه دمای ۷- و ۳- سردترین و رشت و ساری با ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید