۵ نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی
شیر موز یکی از انواع نوشیدنیهای سرد و بسیار مقوی است که محبوبیت بالایی دارد و با صرف زمان کمی آماده میشود.
فرادید | شیر موز یکی از انواع نوشیدنیهای سرد و بسیار خوشمزه و مقوی است که طرفداران زیادی دارد و در میان کودکان نیز بسیار محبوب است. همه ما روش درست کردن شیر موز را بلدیم و میدانیم که به سادگی میتوان در کمتر از پنج دقیقه یک لیوان شیر موز خوشمزه را در منزل تهیه کرد.
به گزارش فرادید، شاید برای شما هم سوال باشد که چرا طعم شیر موزهایی که داخل کافی شاپها خوردهایم، با شیر موزی که در منزل تهیه میکنیم، متفاوت است؟ در این مطب میخواهیم نکات مهم و طلایی تهیه یک شیر موز غلیظ و خوشمزه به سبک کافی شاپها را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم؛ پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سه لیوان شیر موز
موز: ۳ عدد
شیر: ۳ لیوان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیر موز کافی شاپی
برای تهیه شیر موز کافی است موزها را خرد کنید و داخل پارچ مخلوط کن بریزید؛ سپس شیر و شکر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه همه مواد را با هم بزنید تا به صورت یک دست شود و بعد شیر موز آماده را داخل لیوانهای مخصوص سرو بریزید.
۵ نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی
۱- مهمترین عامل غلظت شیر موز استفاده از موز یخ زده است. موز را خرد کنید و به مدت ۵ تا ۷ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند؛ سپس داخل پارچ مخلوط کن بریزید.
۲- برای تهیه یک شیر موز غلیظ به سبک کافی شاپها بهتر است شیر هم سرد و نیمه یخی باشد؛ بنابراین شیر را هم به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه داخل فریزر بگذراید.
۳- برای تهی شیر موز بهتر است از موزهای کاملا رسیده استفاده کنید؛ زیرا بافت بهتری به شیثر موز میدهند.
۴- اگر موز شما به اندازه کافی شیرین است، میتوانید شکر را از مواد اولیه حذف کنید.
۵- برای مقوی شدن شیر موز میتوانید به دلخواه به ازای هر لیوان یک قاشق چایخوری پودر پسته و پودر نارگیل به مواد اصلی اضافه کنید.