۵ روش مختلف و کاربردی برای مزهدار کردن مرغ
برای مزه دار کردن مرغ روشهای گوناگونی وجود دارد که هر کدام در طعم و رنگ مرغ تاثیر دارند. در این مطلب به آموزش پنج طعم مختلف برای مزه دار کردن مرغ میپردازیم.
فرادید | مرغ به صورت کبابی یا گریل شده یکی از غذاهای لذیذ، زودپز و درعین حال مفید و کم کالری است که معمولا به صورت وعده غذایی یا در کنار سالاد و برخی از غذاهای رژیمی سرو میشود. حتما به این نکته توجه کردهاید که مزهدار کردن فیلههای مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد.
به گزارش فرادید، معمولا مرغهای مزهدار شده با طعمهای گوناگون در فروشگاههای پروتئینی و مواد غذایی موجود هستند که چندان قابل اطمینان نیستند و نمیتوان مطمئن بود که در تهیه آنها از رنگهای خوراکی یا مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشده باشد.
شما میتوانید مرغ را در منزل با روشهایی بسیار آسان و با موادی ساده و در دسترس به اشکال مختلف مزهدار کنید. مرغ مزدهدار شده را میتوانید کباب و گریل کنید و یا در فر بپزید.
در این مطلب ۵ روش مزه دار کردن مرغ را در منزل با شما کاربران گرامی به اشتراک میگذاریم.
۵ روش مزهدار کردن مرغ
به طور کلی قبل از اینکه مرغ را مزهدارید، ابتدا تکههای آن را خوب بشویید. بعد از اینکه مرغها کمی خشک شدند، آنها را توی یک ظرف دردار بریزید و مواد مخصوصی را که برای مزهدار کردن تهیه کردهاید، روی مرغها بریزید، طوری که تمام سطح مرغ از مواد پوشانده شود؛ سپس در ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از گذشت این زمان ظرف مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و تکههای مرغ را کباب یا گریل کنید.
۱- مرغ دودی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با طعم دودی
گوجه فرنگی
پیاز
فلفل کبابی
سس مایونز
نمک
اسانس دودی
۲- مرغ لیمویی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با طعم لیمویی
رنده پوست لیمو
آبلیمو
عسل
آویشن
پودر سیر
سس مایونز
نمک
زعفران دم کرده
۳- مرغ چیلی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با طعم چیلی
پودر پول بیبر یا پاپریکا
فلفل قرمز
فلفل سیاه
آبلیمو
نمک
سس کچاب
روغن زیتون
۴- جوجه ترش
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ با طعم جوجه ترش
رب انار
سیر
ماست
گردوی خرد شده
آبلیمو یا آب انار
نمک
فلفل سیاه
فلفل سبز تند
۵- مرغ با طعم جعفری
مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ با طعم جعفری
جعفری خرد شده
سیر
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
ماست
آبلیمو