یک روش آسان و یک نکته طلایی برای تهیه سس چیلی تای در خانه
سس سوییت چیلی یا چیلی تای یکی از سسهای تند و شیرین بسیار خوشمزه است که برای سرو انواع سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و تنوری، غذاهای گوشتی، مرغ، غذاهای دریایی، پیتزا، لازانیا، انواع برگر و... از آن استفاده کنید.
فرادید| سسها یکی از هیجانانگیزترین چاشنیها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداراناند. سسها در انواع و طعمهای گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها استفاده میشوند. سسها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که میتوان گفت هرکدام از این فست فودها با نوع خاصی از سسها سرو میشوند. امروز میتوانید انواع سس را در طعمها و رنگهای گوناگون داخل سوپر مارکتها و فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید.
به گزارش فرادید، سس سوییت چیلی یا چیلی تای یکی از سسهای تند و شیرین بسیار خوشمزه است که برای سرو انواع سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و تنوری، غذاهای گوشتی، مرغ، غذاهای دریایی، پیتزا، لازانیا، انواع برگر و... از آن استفاده کنید. اگر دوست دارید در منزل و با روشی بسیار آسان سس چیلی تای سالم و خانگی را تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش درست کردن این سس تند و شیرین خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
فلفل دلمهای قرمز: 2 عدد
فلفل کاپی قرمز: 3 عدد
فلفل سبز تند: 4 عدد
سیر: 3 حبه بزرگ
سرکه سفید: دو سوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
آب: دو سوم پیمانه
نمک: یک سوم قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت: 1 قاشق مرباخوری سرپر
طرز تهیه
برای شروع کار ابتدا فلفل دلمهای، فلفل کاپی قرمز و فلفل سبز تند را خوب بشویید و خرد کنید. قبل از خرد کردن حتما شکم فلفل را برش بزنید و تخمهای فلفل را خارج کنید و دور بریزید. حالا فلفلهای خرد شده را همراه با حبههای سیر داخل دستگاه غذاساز بریزید یا با گوشتکوب برقی خوب بزنید تا کاملا پوره شود.
در مرحله بعد آب را همراه با سرکه و شکر داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پوره سیر و فلفل را همراه با نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید حدودا 5 دقیقه بجوشد. حتما کفهای روی قابلمه را بردارید.
در مرحله آخر نشاسته ذرت را با سه قاشق غذاخوری آب سرد رقیق کنید؛ سپس به قابلمه سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. سه دقیقه دیگر اجاق گاز را خاموش کنید و قابلمه را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید تا سس خنک شود؛ سپس آن را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید.
نکته مهم
نسبت استفاده از فلفل شیرین به فلفل تند بهتر است 5 به 3 باشد. اگر دوست دارید سس چیلی شما تندتر باشد، میتوانید به نسبت مساوی از فلفل تند و شیرین استفاده کنید.