طرز تهیه «پیتزای رولتی»

طرز تهیه «پیتزای رولتی»

آیا تا به حال نام پیتزای رولتی به گوشتان خورده است؟ در این مطلب قرار است خودتان نان پیتزا را درست کنید، روی آن مواد پیتزا را بریزید، آن را لوله کنید و داخل فر بگذارید. پس از پختن و خنک شدن، آن را برش دهید و اینگونه یک پیتزای رولتی عالی داشته باشید.

کد خبر : ۴۰۲۸۳
بازدید : ۳۲۰۹
طرز تهیه «پیتزای رولتی»
به گزارش ماهنامه سفره ایرانی، آیا تا به حال نام پیتزای رولتی به گوشتان خورده است؟ در این مطلب قرار است خودتان نان پیتزا را درست کنید، روی آن مواد پیتزا را بریزید، آن را لوله کنید و داخل فر بگذارید. پس از پختن و خنک شدن، آن را برش دهید و اینگونه یک پیتزای رولتی عالی داشته باشید.

مواد لازم:

آرد: 400 گرم
آب ولرم: 1 پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
ارگانوی خشک: یک دوم قاشق چای خوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:
پنیر چدار (رنده شده): 400 گرم
قارچ (ریز خرد شده): 300 گرم
پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
زیتون سیاه (خرد شده): یک مشت
پودر آویشن: به مقدار لازم
سوسیس (خرد شده): 100 گرم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه:
  • 1. ابتدا سه قاشق سوپ خوری آرد را الک کرده و مقدار کمی آب ولرم به آن اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. بقیه آرد را الک کرده و خمیر مایه را به آن بیفزایید.
  • 2. آب ولرم باقیمانده و نمک را اضافه و مخلوط کنید. پودر آویشن، ارگانوی خشک، مقدار کمی شکر و مقداری روغن اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  • 3. در صورت سفت بودن خمیر مقداری آب و در صورت شل بودن آن، مقداری آرد اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت و نیم در محلی گرم قرار دهید.
  • 4. خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چرب شده به شکل مستطیلی به ابعاد 50×29 سانتی متر در آورید، رب گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید و پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید.
  • 5. قارچ ریز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و کمی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن بزنید. سپس به همراه سوسیس، پیاز ریز خرد شده و زیتون خرد شده روی مواد پخش کنید.
  • 6. نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن بیفزایید. خمیر را از قسمت کوتاه تر رول کنید. با خلال دندان سوراخ هایی در آن ایجاد کنید.
  • 7. آن را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  • 8. دمای فر را کاهش داده و روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. حدود 30 دقیقه دیگر به پخت آن ادامه دهید. پس از کمی خنک شدن آن را برش داده و سرو کنید.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید