سفر به ایران قدیم؛ یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۲۸ و پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۴۹: چند روزی را در هتل بوریواژ [لوزان] گذراندم؛جای تعجب است که با همه پیش بینی‌هایی که کرده بودیم، خوش نگذشت

سفر به ایران قدیم؛ یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۲۸ و پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۴۹: چند روزی را در هتل بوریواژ [لوزان] گذراندم؛جای تعجب است که با همه پیش بینی‌هایی که کرده بودیم، خوش نگذشت

یادداشت‌های اسدالله علم: در هتل [بوریواژ] Beau Rivage [لوزان] گذراندم. جای تعجب است که با همه پیش بینی هایی که کرده بودیم، خوش نگذشت... تنها دلخوشی من در این سه چهار روز، تلگراف دخترم رودابه بود که خانم خواهند آمد.

کد خبر : ۲۳۵۴۴۴
بازدید : ۸۲۲۸
اسدالله علم (۱ مرداد ۱۲۹۸ بیرجند – ۲۵ فروردین ۱۳۵۷ نیویورک)، یکی از مهم‌ترین چهره‌های سیاسی دوران محمدرضا شاه، وزیر دربار از ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۶ و نخست‌وزیر ایران از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۲ بود.  
 
در ادامه بخشی از یادداشت های او را بخوانید.
 
چهارشنبه ۲۸ و پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۴۹: در هتل [بوریواژ] Beau Rivage [لوزان] گذراندم. جای تعجب است که با همه پیش بینی هایی که کرده بودیم، خوش نگذشت... تنها دلخوشی من در این سه چهار روز، تلگراف دخترم رودابه بود که خانم خواهند آمد.  
 
باری شنبه به زوریخ برگشتم، خسته تر از روزی که رفته بودم. با آن که.... به لوزان رفته بودم که دور از اغیار سه چهار روزی را تنها و آسوده و بی خیال بگذرانم، شاید سموم کار بی حد و حصر تهران از تنم خارج شود. خدا خواست دوست عزیز من صادق عظیمی از ژنو آمد، پیش من بود.

منبع: انتخاب

۱۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید