معروف‌ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید

معروف‌ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید

در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.

کد خبر : ۱۳۳۰۳۷
بازدید : ۱۶

فرصت تجربه یک خورش گیلانی، یک نام تقریبا شنیده شده و کمتر تجربه شده؛ حداقل خارج از خاستگاهش شمال ایران.

در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.

۱. سبزی‌ها را به اضافه اسفناج ریز خرد کنید و در روغن  کمی تفت دهید.  

برنج و آب را تا حدی که روی مواد بیاید (زیاد نشود) اضافه کنید. خورش باید یک ساعت و نیم بجوشد تا جا بیفتد.

۲. بعد آب نارنج یا آبغوره (بستگی به سلیقه دارد) و نمک و فلفل را اضافه کنید تا خورش مزه‌دار شود.  

بعد دانه‌دانه تخم‌مرغ‌ها را درون خورش بشکنید. بعد از سفت شدن تخم‌مرغ‌ها، خورش شما آماده سرو است و آن را مثل بقیه‌خورش‌هابا پلو بخورید.

34

مواد لازم (برای ۶ نفر)

۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز، شوید، تره، جعفری با سیر تازه)  

۵۰۰ گرم اسفناج

۲ /۱ پیمانه برنج

۴ ق غ روغن   

نمک و فلفل، آب نارنج یا آبغوره

به میزان لازم

۳ عدد تخم‌مرغ

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید